Participare

Targ international Berlin

Fruti United Grup va fi prezentă în perioada 8-10 februarie la târgul internțaional Fruit Logistica de la Berlin, alături de cele importante firme din domeniul fructe-legume la nivel mondial.
Pentru a putea asigura întotdeuna calitatea serviciilor și produselor noastre, echipa Fruti United Grup este în mod constant în contact cu cele mai noi tendințe în domeniu.
Prezența noastră la Fruit Logistica reprezintă dovada implicării noastre în tot ceea ce înseamnă oferirea unui serviciu complex către clienții noștri, de cea mai înaltă calitate, care să corespundă în totalitate nevoilor și cerințelor acestora.

Articole recente

Fruti United Grup

Produse cultivate in Romania

Oferim clientilor nostri o gama variata de legume si fructe in stare proaspata. Sortimentul şi calitatea legumelor şi fructelor proaspete, precum și clasificarea legumelor şi fructelor se face după caracteristicile comune, botanice, compoziţie, mod de utilizare, zonă de cultivare. În funcție de nevoile clienților noștri, punem la dispoziție orice sortimente de legume, fructe și specialități care să întrunească cerințele de calitate solicitate.

Contact

  • DIVII IONELA
    Tel: +40743.915.497