Despre noi

FRUTI UNITED GRUP S.R.L. este o firmă românească specializată în producția și comercializarea en gros de legume și fructe.

Începând ca producător regional, extinzându-se către întreg teritoriul României, iar mai apoi dezvoltându-se pe zona de importuri UE și internaționale, FRUTI UNITED GRUP SRL a devenit unul din principalii importatori români de fructe și legume, având o cotă de piață semnificativă față de ceilalți competitori.

Pe segmentul de producție, Fruti United Grup produce legume atat in camp deschis cat si in sistem protejat in Comuna Gircov, judetul Olt.

Pe segmentul de comercializare produse en gros, Fruti United Grup a stabilit solide parteneriate cu producători autohtoni și externi prin intermediul cărora colectează marfă românească din principalele bazine din țară unde deține centre de colectare

Misiunea noastră este să ne asigurăm în toate relațiile comerciale de îndeplinirea tuturor condițiilor legale referitoare la lanțul scurt instituite prin legea nr. 150/2016, care modifică și completează Legea 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare. În acest sens, de-a lungul timpului am construit colaborări durabile cu numeroși producători români și străini, precum și cu alți importatori și exportatori pentru a ne asigura că în orice moment avem capacitatea de a îndeplini o gamă cât mai largă de cereri din partea clienților noștri.

Atenția noastră este canalizată, de asemenea, în mod special, în asigurarea trasabilității produselor comercializate, un aspect cu atât mai important atunci când bunurile sunt importate. 

Viziunea FRUTI UNITED GRUP S.R.L. este de a rămâne poziționată ca principal liant între producătorii și exportatorii străini, pe de o parte, și marile lanțuri de magazine, în special mulțumită parteneriatelor solide stabilite cu actorii relevanți din piața internă și internațională de unde colectăm marfa necesară, principalele țări de colectare fiind în Italia, Spania, Olanda, Polonia, Turcia.

Misiunea societăţii

  • Achiziționarea și livrarea de fructe si legume in stare proaspata de la furnizori interni, intracomunitari sau non UE.
  • Asigurarea aprovizionării pieței românești cu produse de import la cea mai înaltă calitate, cu respectarea tuturor cerințelor clienților noștri.
  • Mizăm pe aprovizionarea ritmica cu legume si fructe in cantitati suficiente si stabilirea unor termene de livrare realiste stabilite de comun acord cu clienții nostri.
  • Am obținut o poziție avantajoasă prin raportare la ceilalți agenți economici din domeniu prin competitivitate, tehnologia utilizată și raportul calitate-preț. 
  • Scopul principal al firmei este onorarea cerinţelor clienţilor prin produsele comercializate, toate în cantităţile necesare, de cea mai bună calitate, în termenele stabilite, la un preţ atrăgător pentru clienţi, dar suficient pentru a asigura existenţa profitului.
  • Menirea noastră este de a oferi servicii si siguranţa partenerilor de afaceri, antrenaţi in circulaţia marfurilor şi de asigura sistemul de facilitati pentru realizarea unui inalt grad de profitabilitate pentru toti agenţii implicați în circuitul comercial: producatorul, comerciantul cu ridicata, comerciantul cu amanuntul şi utilizatorul sau consumatorul final.